دکمه فراخوان یا همان Call To Action که امروزه جزو واژه های نام آشنا برای اکثریت صاحبان وب سایت ها می باشد یا حداقل افرادی که عموما به تبلیغات اینترنتی میپردازند . دکمه فراخوان نقش بسیار مهمی در نمایش آگهی های تصویری ایفا می کند و اغلب در Call To Action در کشور ما جهت استفاده صحیح از تبلیغات ، به صورت صحیح بکار گرفته نمی شود و این موضوع به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه این مقاله و در راستای آموزش طراحی بنر سعی خواهیم تا به چالش ها و ویژگی های Call To Action بیشتر اشاره داشته و در مورد آن صحبت کنیم . تا شاید از این پس با روش و دید متفاوت تری از دکمه ها در تبلیغات استفاده شود .
دکمه فراخوان نقش بسیار مهمی در طراحی بنر دارد ، حتما شما از این فراخوان ها به تعداد بسیار در تبلیغات اینترنتی مشاهده کرده اید ، علت استفاده از آن خصوصا در اگهی های بنری تاثیر گذاری مثبت برای جذب مخاطبان و کاربران اینترنتی ست و اینکه شما از طریق این دکمه می توانید در کنار تصاویر و شعار تبلیغاتی جذابی که انتخاب می کنید میزان جذب کاربر افزایش دهید .
نقاط قوت این دکمه هنگامی جلوه میکند و تاثیر میگذارد که شما به صورت کامل دقیق و هوشمندانه از آن استفاده کنید ، اینکه صرفا به عنوان یک مورد اجباری آن را در نظر بگیرید نمیتواند برای کمپین شما اثر بخش باشد . این موضوع را به دلیل عرض میکنم که کمی توجهی یا نوعی عدم توجه به این فراخوان ها در برخی بنر ها قبل از شروع طراحی باعث می شود که صرفا دکمه فراخوان یک حضور اجباری در طراحی بنر داشته باشد و در عمل تاثیر گذاری نه ۱۰۰ درصد ، بلکه نیمی از آن را هم نخواهد داشت . به خاطر همین موضوع می باشد که تاکید میکنم حتما ، قبل از سفارش طراحی بنر ، و یا حتی هنگام طراحی به این مورد فکر کنید و برای طرح خود یک شمای کلی در نظر بگیرید که میخواهید متون و تصاویر یا المان های گرافیکی و به ویژه Call To Action در آن در نقش داشته باشد . نه اینکه فقط پرکننده فضای خالی طرح شما باشد .
انتهای بخش اول .
اختصاصی رضاگراف